Tiimi & Tarina

Laptasen tarina sai alkunsa ajatuksesta toteuttaa taloushallinnon palveluita kokonaan sähköisesti, ihan kaiken kokoisille yrityksille. Tämä ajatus syttyi yrittäjä Soili Laakson mielessä jo vuonna 2003, mutta tällöin ajatukseen suhtauduttiin epäillen. Idea uudesta liiketoimintamallista ei kuitenkaan hävinnyt, ja vuonna 2012 perustettiin Laptase Oy, sataprosenttisesti sähköinen tilitoimisto, jossa hyödynnettiin alusta alkaen ohjelmisto- ja rajapintaosaamista sekä jalkautettiin nämä taidot kirjanpidon tuottamiseen.

Kirjanpitoa tehtiin vuosia intohimoisesti asiakkaita auttaen ja koko ajan toimintaa kehittäen. Tuli hyviä aikoja sekä kipeitä takaiskuja, kuten yrittäjän elämään sopii, mutta vahva tahto jatkaa valitulla tiellä auttoi uusien askelmerkkien ottoon.

Asiat etenivät ja tapahtui oikeita kohtaamisia: Soili sopi yhteistyöstä vanhan koulukaverinsa Santerin, kokeneen myyntiosaajan kanssa, ja Santeri esitteli Soilille Sadun, brändi ja strategia-asiantuntijan. Syntyi luottamus ja tiimi kolmen yrittäjän välille, syntyi uusi brändi ja jalkautui uusi strategia. Ilahduttava palvelukonsepti oli valmis.

Matkatessa kohti vuotta 2019, on Laptase uuden kiitotien päässä. Tavoite kehittää koko taloushallinnon alaa siintää horisontissa kirkkaana.

”Minä istuin kiitotien päähän, jäin ihmettä katselemaan”.
- Edu Kettunen