Sähköistä kaikki kanssamme

Olemme kokonaan sähköinen tilitoimisto, jossa kuitit eivät kerry, paperit kansioidu tai muuten asiat vaikeudu. Tarjoamme käyttöösi kaikki taloushallinnon palvelut joko selkeästi paketoituna, tai yksilöllisesti räätälöitynä. Aloita kanssamme mutkaton kirjanpito heti tänään. Takaamme tyytyväisyytesi.

190€ / kk Hintoihin lisätään voimassa oleva alv
max. 100 000 € / vuosi
max. 30 kpl / kk
  • Taloushallinnon ohjelmisto
  • Palkanlaskenta yrittäjälle itselleen
  • Veroilmoittaminen
  • Tilinpäätös
  • Oma kirjanpitäjä ja WhatsApp linja nopeaan kommunikointiin

Aloittaville ja pienille yrityksille sopiva taloushallinnon paketti johon kuuluu ihan kaikki.

Ota yhteyttä
650 € / kk Hintoihin lisätään voimassa oleva alv
max. 500 000 € / vuosi
max. 60 kpl / kk
  • Taloushallinnon ohjelmisto
  • Palkanlaskenta 2-3 hlöä
  • Veroilmoittaminen
  • Tilinpäätös
  • Oma kirjanpitäjä ja WhatsApp linja nopeaan kommunikointiin

Jo vähän suuremmiksi varttuneiden yritysten tarpeet täyttävä kokonaisvaltainen paketti. 

Ota yhteyttä

Starttasitko, kasvatko, kansainvälistytkö?

Mikäli kaipaat räätälöidympää kirjanpitokokonaisuutta yrityksesi kasvun ja kehityksen tueksi, tarjoamme palvelut myös tismalleen tarpeidesi mukaan. 

Ole yhteydessä, niin etsitään yhdessä yritystäsi parhaiten palveleva paketti.

Ota yhteyttä

Selkeästi paketoidut palvelut

Uskomme kaikessa selkeyteen ja yksinkertaisuuteen. Myös palvelujen hinnoittelussa. Meiltä saat selkeästi paketoidun ja yrityksellesi varmasti sopivan palvelupaketin, tarvittaessa myös räätälöitynä, jolla on yksi pysyvä kuukausihinta. Ei piilokuluja tai muita yllätyksiä.

Paperivapaata kirjanpitoa

Koska olemme kokonaan sähköinen tilitoimisto, löydät kaiken tarvittavan sähköisessä muodossa. Kirjaudu tutkimaan yrityksesi taloustilannetta, jätä aineistot ja tarkasta tärkeät luvut reaaliajassa. Tilitoimistosi on siellä missä sinäkin. Voit jättää hyvästit papereille, kuiteille ja kansioille, kirjanpito on tästä eteenpäin simppeliä, selkeää ja jopa kivaa.

Vaivatonta yhteydenpitoa

Kun tulet asiakkaaksemme, saat ikioman kirjanpitäjän, joka pitää huolta yrityksesi taloudesta sekä auttaa sinua selkokielellä, kun sinulla on kysyttävää. Saat yhteyden kirjanpitäjääsi näppärästi ja nopeasti puhelimitse tai vaikka WhatsAppin välityksellä.

Iloisesti palvellen, yrittäjää ymmärtäen

Palvelemme asiakkaitamme aina iloisesti, autamme ja kerromme asiat niin kuin ne ovat, suoraan ja konstailematta. Voit luottaa meihin, olemme itsekin yrittäjinä yrittäjän puolella. Järjestämme säännöllisesti myös hyödyllistä ohjelmaa kuten inspiroivia ja opettavaisia Yrittäjän Aamupaloja. Seuraa uutisiamme, kerromme kun ensimmäinen aamiainen on katettu pöytään.