Posti saattaa tökkiä, mutta sähköinen kirjanpito kulkee!

Kaikki ei aina rullaa niin jouhevasti kuin toivoisi. Juuri nyt postiliikennekin takkuilee. Postin lakko vaikeuttaa postinkulkua koko maassa. Lakko alkaa maanantaina 11.11.2019 klo 6.00 ja jatkuu alustavasti sunnuntaihin 24.11.2019 klo 24 asti.

Tavalliselle yrittäjälle lakko tietää paitsi mahdollista lisätyötä, niin pahimmillaan myös hankaluuksia, jotka vaikuttavat negatiivisesti koko liiketoimintaan. Laptasella huolet eivät paina mieltä myttyyn, vaikka kirjeposti ei kulje. Kokonaan sähköinen kirjanpitomme ja digitaalisten kanavien käyttö takaa, että asiat pysyvät aikataulussa ja asiakkaan business pyörii, aina ja kaikesta huolimatta.

 

Tässä tärkeimmät neuvomme lakon ajalle:

1. Suosi verkkolaskutusta. Kaikki myyntilaskut kulkevat varmasti, nopeasti ja luotettavasti, eivätkä jää jumiin matkan varrelle. Mikäli asiakkaan verkkolaskutustiedot puuttuvat, saat lisättyä ne nopeasti Netvisorissa asiakaslistauksen kautta. Kuluttajaverkkolaskutuksella laskusi tavoittavat myös henkilöasiakkaat.

2. Verkkolaskutusta kannattaa käyttää myös ostolaskuissa. Näin ostolaskut saapuvat suoraan järjestelmään, jossa ne on näppärä tarkistaa ja maksaa. Mikä parasta, laskut siirtyvät automaattisesti myös kirjanpitoon ja säästyt myöhemmältä lisätyöltä.

3. Myös palkkalaskelmien toimitustavaksi suositamme verkkopalkkalaskelmia. Maventa Verkkopalkka mahdollistaa palkkalaskelman toimituksen suoraan palkansaajan verkkopankkiin. Kätevää ja nopeaa, kun toistuva velvoite hoituu hetkessä.

 

Jos vielä puhiset postiongelmien alla, tai kirjanpitokuviot kaipaavat muuten uutta sähköistä otetta, niin soitteleppa tähän suuntaan. Jätetään heti huolet ja huokailut ja mennään tasaisella sähkövirralla kohti parempaa huomista.

 

Takaisin